Hodnocení obchodu

5,0 262 hodnocení
Přidat hodnocení
5
260x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 24.5.2019
+ skvely obchod,udelaji pro vas i nemozne

obchod naprosto doporucuji,vysli mi vždycky maximalne vstríc a navíc i dohlizeji osobne na to,aby vam balik prisel včas.opravdu top.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme Vám za úžasné hodnocení, které nás nesmírně potěšilo. Jsme rádi, že pro svého pejska u nás objednáváte opakovaně. Vždy se snažíme, aby naši zákazníci měli zásilku v pořádku co nejdříve a je pro nás velmi důležitá Vaše spokojenost. Těšíme se na Vaši další objednávku a naši další spolupráci. Kateřina, aaagranule.cz
Avatar autora | 23.5.2019
+ Rychlé doručení, výborná komunikace

Rychlé doručení, výborná komunikace
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme Vám za kladné hodnocení a jsme rádi, že jste pro svého pejska zvolil krmivo od nás. Také nás těší, že jste využil náš rozvoz v Berouně a okolí, který je pro naše zákazníky zdarma. U krmiva, které je skladem umíme zavézt již v den objednávky a to včetně soboty nebo neděle. Těšíme se na Vaši další objednávku a naši další spolupráci. Kateřina, aaagranule.cz
Avatar autora | 1.5.2019
+ rychlá komunikace
+ dodání obratem

Majitelé jsou velmi milí a příjemní lidé, je radost nakupovat tam, kde se o vás pěkně starají :)
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme Vám za velmi milé hodnocení a jsme rádi, že jste pro svého pejska u nás objednala opakovaně. Jsme rádi, že čím dál více zákazníků využívá náš rozvoz v Berouně a okolí, který je pro naše zákazníky zdarma. Těšíme se na Vaši další objednávku a naši další spolupráci. Kateřina, aaagranule.cz
Avatar autora | 24.4.2019
+ výborná komunikace, spolehlivost, profesionalita

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme Vám za pozitivní hodnocení a jsme rádi, že jste pro svého pejska u nás objednala kvalitní granule Taste of the Wild již opakovaně. Těšíme se na Vaši další objednávku a naši další spolupráci. Kateřina, aaagranule.cz
Avatar autora | 15.4.2019
Objednávala jsem zatím jednou, a výhodou je, že nemusím pro granule nikam jezdit. Vyhovuje mi osobní rozvoz, protože přes Českou poštu je to katastrofa.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme Vám za milé hodnocení a jsme rádi, že jste pro svého pejska u nás objednala kvalitní anglické granule Essential Foods. Jsme rádi, že čím dál více zákazníků využívá náš rozvoz v Berouně a okolí, který je pro naše zákazníky zdarma. Těšíme se na Vaši další objednávku a naši další spolupráci. Kateřina, aaagranule.cz
Avatar autora | 14.4.2019
+ dodání až do domu, rychlé, milé a velice vstřícné jednání obchodníka

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme Vám za pozitivní hodnocení a jsme rádi, že jste pro svého pejska u nás objednala kvalitní granule opakovaně. Těšíme se na Vaši další objednávku a naši další spolupráci. Kateřina, aaagranule.cz
Avatar autora | 26.3.2019
+ ochota pro dohodu o specifickém doručení
+ rychlost reakce
+ kvalita zboží s podrobnými informacemi
+ skvělá cena

Obchod proběhl velmi rychle a dokonce i na základě dohody o výjimečných podmínkách předání. Zboží je kvalitní s dlouhou dobou doporučeného data spotřeby. Malý dárek k pytli granulí potěšil a určitě se vrátím.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za milé hodnocení a jsme rádi, že jste pro svého pejska u nás objednala opět kvalitní granule Taste of the Wild. Snažíme se v rámci našich možností vyjít zákazníkovi vstříc. Rádi děláme radost a proto k většině granulí přidáváme jako dárek třeba pamlsky či masovou konzervu. Těšíme se na Vaši další objednávku a naši další spolupráci. Kateřina, aaagranule.cz
Avatar autora | 24.3.2019
Rychlé,bezproblémové jednání,skvělý servis
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za pěkné hodnocení, které nás potěšilo. Jsme rádi, že pro svého pejska u nás objednáváte opakovaně kvalitní české granule Calibra. Těšíme se na Vaši další objednávku a naši další spolupráci. Kateřina, aaagranule.cz
Avatar autora | 19.3.2019
+ Spolehlivost , ochota, odbornost, vstřícnost.

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za pozitivní hodnocení, které nás potěšilo. Jsme rádi, že pro svého pejska u nás objednáváte opakovaně a že jste zvolila kvalitní české granule Calibra. Těšíme se na Vaši další objednávku a naši další spolupráci. Kateřina, aaagranule.cz
Avatar autora | 11.3.2019
+ rychle doručeno domu

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme Vám za kladné hodnocení, které nás potěšilo. Jsme rádi, že jste vašemu pejskovi vybrala kvalitní kanadské granule Acana. Těšíme se na Vaši další objednávku a naši další spolupráci. Kateřina, aaagranule.cz
Avatar autora | 19.2.2019
rychlost dodání, přesné informace o granulích
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme Vám za milé hodnocení, které nás potěšilo. Jsme rádi, že jste vašemu pejskovi vybrala kvalitní granule Diamond Naturals. Vždy se snažíme našim zákazníkům poskytnout maximum informací. Chceme, aby byli jejich pejsci spokojeni :-) Těšíme se na Vaši další objednávku a naši další spolupráci. Kateřina, aaagranule.cz
Avatar autora | 18.2.2019
rychlost
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme Vám za kladné hodnocení. Jsme rádi, že jste si pro Vaše štěňátko vybral kvalitní granule u nás. Těšíme se na Vaši další objednávku a naši další spolupráci. Kateřina, aaagranule.cz
Avatar autora | 11.2.2019
Rychlé a kvalitní dodání, dárek ke granulím a hlavně doporučení jak je správně dávkovat
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za milé hodnocení, které nás potěšilo. Jsme rádi, že jste vašemu pejskovi vybrala kvalitní granule Essential Foods. Dárek od nás zákazníci dostávají k většině granulí :-) Těšíme se na Vaši další objednávku a naši další spolupráci. Kateřina, aaagranule.cz
Avatar autora | 5.2.2019
bez problémů
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení, které nás potěšilo. Jsme rádi, že jste pro svého pejska zvolila kvalitní granule Calibra. Těšíme se na Vaši další objednávku a naši další spolupráci. Kateřina, aaagranule.cz
Avatar autora | 4.2.2019
+ výborná spolupráca

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme Vám za milé hodnocení, které nás potěšilo. Jsme rádi, že jste pro svého pejska zvolila kvalitní granule Orijen a těšíme se na Vaši další objednávku a naši další spolupráci. Kateřina, aaagranule.cz
Avatar autora | 30.1.2019
+ rychlost a důvěra

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme Vám za kladné hodnocení. Jsme velmi potěšeni, že jste u nás nakoupil opakovaně. U zboží skladem s naší ,,Vlastní přepravou Berounsko" umíme zavézt v den objednávky a to včetně víkendů a jsme rádi, že jste si to i s dalšími našimi zákazníky mohl ověřit. Těšíme se na naši další spolupráci. Kateřina, aaagranule.cz
Avatar autora | 25.1.2019
+ Velmi prijemne a rychle jednani. Pejskovi granule chutnaji :-)
+ Rychle dodani za dobrou cenu

Pejskovi granule chutnali, obchod probehl rychle a skvele. Doporuciji!
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme Vám za příjemné hodnocení a doporučení. Rádi jsme Vám pomohli s výběrem a jsme potěšeni, že pejskovi chutná. Těšíme se na Vaši další objednávku. Kateřina, aaagranule.cz
Avatar autora | 21.1.2019
+ Naprostá spokojenost.

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme Vám za kladné hodnocení. Jsme rádi, že jste pro svého pejska zvolila kvalitní granule Essential Foods. Věříme, že mu chutnají a těšíme se na Vaši další objednávku. Kateřina, aaagranule.cz
Avatar autora | 14.1.2019
+ ceny
+ výběr
+ kvalita
+ rychlé dodání
+ levná doprava
- nic

spokojenost člověk ušetří plno peněz a má tu samou kvalitu :)
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme Vám za pozitivní recenzi. Jsme rádi, že jste u nás vybral kvalitní granule pro svého pejska. Věříme, že si u nás vyberete i příště a těšíme se na naši další spolupráci s Vámi. Kateřina, aaagranule.cz
Avatar autora | 22.12.2018
+ rychlost

Rychlé,vstřícné jednání,nabídnuta odborná rada.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme Vám za kladnou recenzi. Jsme rádi, že jste si u nás vybrala kvalitní granule pro Vašeho pejska. Vždy se snažíme dodávat našim zákazníků objednané granule v co nejkratší době , obvyklá doba doručení je u nás dva dny. Budeme se těšit na další spolupráci s Vámi. Kateřina, aaagranule.cz

Stránka 13 z 14 , položek celkem: 262